Over Carina Braams

Carina Braams is al bijna haar hele werkzame leven zelfstandig ondernemer. Haar achterliggende motivatie in haar werk is bewustwording creëren. Bij zichzelf en bij anderen. Ze deed haar coachingsopleiding bij de Academie voor Coaching en Counseling. Daarnaast heeft Carina meerdere cursussen en opleidingen gevolgd op coachingsgebied, waaronder Teamcoaching gecertificeerd door ICM, NLP bij de Volksuniversiteit, Systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen) bij NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, Basisvertrouwen en hechting, cursus cref-behandelmethoden en ze is gecertificeerd Rots & Water trainer. Ze is lid van de NOBCO (de beroepsorganisatie voor coaches) en heeft coachingservaring met individuen en teams. Vanuit de CREF behandel methode heeft ze geleerd om EMDR toe te passen

Haar passie voor paarden heeft zij al meer dan 45 jaar. Meer dan 10 jaar geleden kreeg zij de kans beide passies met elkaar te combineren en te starten als paardencoach. Hierbij wordt tijdens een coachingsessie het paard ingezet als hulpmiddel. Coachen met paarden heeft ze geleerd bij het 3pk-kennishuis, waar ze zelf ook weer (aankomende) vakgenoten heeft opgeleid.

Het coachen kan zowel met als zonder paard, voor individuen en teams. Hierbij daagt zij haar cliënten uit en confronteert hen totdat hun uitdagingen helder worden en hun doelen bereikt zijn.

Carina

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”
-Einstein-

 

 

Hieronder een interview van Carina samen met één van haar paarden Dida.