Leiderschapsanalyse

Snel, duidelijk en duurzaam inzicht

In 1 dag analyseren we jouw leiderschapskwaliteit. Geen gedoe en moeilijke trajecten, maar snel en concreet inzicht in je invloed en effectiviteit. Je stapt met een duidelijk stappenplan naar buiten. Zo eenvoudig als het klinkt, zo is het ook. En, door de aanpak, verankeren we niet enkel je kennis maar ook je gedrag. Je ervaart hoe verandering in jouw leiderschap werkt in de praktijk. Dat helpt je om ook na deze dag verder te kunnen.

Leiderschapsstijlen binnen jouw eigen situatie

Leiderschap is niet iets dat je leert in een boekje, al beweren velen dat wel. Het is een talent dat aandacht nodig heeft om verder te kunnen ontwikkelen. En een eigenschap die passend moet zijn binnen jouw eigen situatie. Want leiderschap wat voor de één werkt, werkt voor de ander mogelijk helemaal niet. We hebben namelijk te maken met verschillende stadia waarin de organisatie zich bevindt, verschillende mensen en verschillend persoonlijkheden. Daarom werken we in deze analyse op 3 terreinen:

  • Jij & jezelf: Hoe kom je over?
  • Jij & je team: Hoe neem je mensen mee?
  • Jij & je organisatie: Hoe oefen je invloed uit?

Door deze combinatie sluit de dag aan op de context waarin jij je als manager begeeft. Je krijgt inzicht in hoe je overkomt in je team, weet hoe je je leiderschap verder kunt uitbouwen en bent je bewust van valkuilen.

Natuurlijk gebruiken we bij deze analyse ook weer de paarden. Door de inzet van de paarden bemerk je direct het effect van je gedrag en dus ook van een verandering. Hierdoor veranker je onmiddellijk je nieuwe gedrag. Daarmee is deze analyse van onschatbare waarde.

Informatie over de tarieven.