Teamcoaching

Ervaar teambuilding op impactvolle wijze (voor team kan je ook ‘gezin’ lezen)

Uit de comfortzone

In korte tijd je collega’s op een andere manier leren kennen? Plezier van de dag combineren met waardevolle inzichten? Kennismaken met kwetsbaarheid en veiligheid binnen je team? Met een teamsessie ga je met jouw collega’s een dag(deel) buiten de comfortzone.

Werkcultuur blootgelegd

Hoewel het voor velen als een teambuilding zal klinken, kom je na deze dag met echt waardevolle inzichten terug. Over jezelf en over de ander. Daardoor is een team-dag  zeker niet doorsnee en misschien wel zelfs een beetje oncomfortabel. Gelukkig begint dáár de groei van jouw team. Omdat we in de dag zelf met oefeningen inzichten krijgen in hoe we met elkaar om gaan en wat we nu eigenlijk echt vinden.

 Aan de bak

Teamsessies vinden plaats met de inzet van paarden. Dat is zeker leuk, maar ook erg leerzaam. De paarden zijn ons instrument deze dag. Zij laten ons zien (en daar kan je vaak niet omheen) hoe je team ervoor staat. Aan de hand van opdrachten en samen met de paarden gaan we aan de slag. Weinig geklets, veel doen. Reken dus op een actieve dag, maar ook op een dag dat jou en je team naar een hoger level tilt. Onze aanpak doorprikt namelijk de samenwerking in je team. Je leert kijken, ervaren, samenwerken en sturen. Met elkaar.

Informatie over de tarieven.