Nieuwe datum Workshop nog niet bekend

Workshop,

Hoe kan je jouw leiderschap luchtig houden?
Dienend leiderschap, gedeeld leiderschap, persoonlijk leiderschap. Allemaal termen die je tegenwoordig om de oren vliegen.
En hoe houd je jouw leiderschap leuk? Voor jou en voor de mensen om je heen?

Luchtig, humoristisch leiderschap. Waarbij fouten gemaakt mogen worden door jou en door jouw team (gezin). Vouten maken is minder erg als je er luchtig naar kan kijken.

Wat is een betere dag om naar Luchtig Leiderschap te kijken dan 1 april?

Onze prachtige plek in Heiloo vlak bij het bedevaartsoord Vrouwe ter Nood leent zich bij uitstek om een dagdeel te ontspannen te genieten van een lekkere lunch. Tegelijkertijd zinvol met jezelf bezig zijn. Ter ere 1 april natuurlijk met een luchtige ondertoon.

Wij geloven in het oneindige potentieel van jou! Gebruik jij jouw potentieel? Durf je eerlijk en met humor naar jezelf te kijken? Vergroot je zelfvertrouwen door jezelf beter te kennen. Doe dan mee. Met maximaal 4 personen. We beginnen om 10.00 uur met koffie of thee en een introductie. Daarna gaat eenieder individueel met het paard aan de slag. Reflecteren, een oefening, kijken wat zich aandient en jou meer inzicht geeft in jezelf en jouw manier van leiding geven. Om 13.00 sluiten we af met een biologische lunch.


Kosten
: €75,-  (excl BTW) p.p.
Locatie: Hoogeweg, Heiloo
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Datum:

Voor aanmelden kan je mij mailen 

Locatie: Hoogweg 42 Heiloo

Martien. J. Plasmeijer: Fantastisch en een sterke aanrader om van Carina haar diensten gebruik te maken.
Waarom…??? Omdat je kunt stoppen met graven…ik wist niet dat de kracht van het paard zo indringend en effectief kan zijn ter bevordering van het eigen bewustzijn.
Ik raad “Carina en het Paard” juist in die combinatie ieder mens ……in elke fase van zijn leven aan…het is echt super!!!….