Persoonlijke coaching met groots effect

Jij staat centraal in dit traject. Met alles dat je bent, vindt, doet en zegt. Je werk, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling, je kijk op de wereld, je leiderschap, je angsten en drempels. Kortom; bij persoonlijke coaching schuwen we de randen van jouw vraag niet. Gewoon omdat je dat nodig gaat hebben om écht daar te komen waar je wil. We gaan kijken naar jouw overtuigingen en belemmeringen, hoe jij geprogrammeerd bent. En vanuit daar kijken wat je nog nodig hebt en wat je los kunt laten. We doen dat in vier tot zes sessies, afhankelijk van je vraag en de complexiteit ervan. Wat het je oplevert?

  • Meer zelfvertrouwen
  • Minder gedoe
  • Meer rust
  • Inzicht en bewustwording
  • Ruimte in je hoofd en lijf

Paarden als katalysator

Als het om koers, richting, regie, verbinding en echtheid gaat, zijn paarden meesters. Een sessie met paard is een echte proces versneller. Dus roep ik graag de hulp van de paarden in. Paardencoaching dus. We kunnen namelijk wel praten over wensen, behoeftes en verandering, maar we zullen het uiteindelijk gewoonweg moeten doen. De paarden helpen door hun communicatiestijl in het aanvoelen, reflecteren en spiegelen van ons gedrag Zonder veroordeling en zonder sociaal wenselijk te zijn, maar niet minder duidelijk.

Hoe gaat persoonlijke coaching in zijn werk?

Laten we bespreken waar je tegenaan loopt. Dat kan via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken de mogelijkheden en aan de hand daarvan bepalen we het traject.

Informatie over de tarieven.