Referenties/klanten

[sc:hide] referenties [sc:end][sc:zwart16 text=”Referenties”]

[sc:bold14]Ik vind je een prettige coach door je rust en je aandacht die je geeft.[sc:end] Tijdens het werken met het paard bleef je heel mooi oordeelloos werken. Weet niet meer precies wat je erin deed maar het was steeds duidelijk en veilig. Denk dat je steeds goede instructies gaf van wat we zouden gaan doen. Wat heel fijn was: dat je zelf het paard terugbrengt en dat je dan even alleen kunt zijn met je gedachtes in jouw coachruimte. Dat werkt goed. In het begin herinner ik me (nog in je coachruimte) dat je veel vragen stelde. Nogmaals veel dank. De inzichten werken nog steeds door. Blijft nog een dilemma maar ik laat het wel door me heen gaan.

[sc name=”hrblue” ]
Een hele bijzondere ervaring. Ik stond op dat moment op een kruispunt en moest een beslissing nemen. ‘Coach” bleef maar met zijn neus tegen mijn hart duwen. Zijn boodschap was duidelijk, volg je hart…”

[sc name=”hrblue” ]
Als mens én als professional weet ik dat nagenoeg ieder mens “het gesprek met zichzelf” met regelmaat lastig vindt. Immers, blijkt het best lastig “te controleren”of dat wat je vindt of voelt ook werkelijk “waar” is. Carina Braams staat op mijn netvlies! Haar interventie m.b.v. het gedrag van het paard is verbazingwekkend doelmatig en bevordert heel snel je inzicht samen met het paard omdat deze niet anders kan dan leven en reageren op wat er is….en dat is dit moment. Fantastisch en een sterke aanrader van haar diensten gebruik te maken. Waarom…??? Omdat je kunt stoppen met graven…ik wist niet dat de kracht van het paard zo indringend en effectief kan zijn ter bevordering van het eigen bewustzijn. Ik raad “Carina en het Paard” juist in die combinatie ieder mens ……in elke fase van zijn leven aan…het is echt super!!!….

[sc name=”hrblue” ]
[sc:bold14]Met het paard Amazing en Carina heb ik een prachtige ontmoeting meegemaakt.[sc:end] Een individuele belangrijke vraag stond centraal en Amazing en Carina hebben mij daarin inzicht gegeven door me te spiegelen. Met dit inzicht heb ik antwoord gekregen op mijn vraag, waardoor er meer acceptatie en rust is gekomen. Ik kan niet goed in woorden weergeven hoe bijzonder het was, maar de naam Amazing zegt alles. Bedankt.

[sc name=”hrblue” ]
[sc:bold14]Werken, en vooral erváren met een paard levert absoluut een toegevoegde waarde op![sc:end] Daar stond ik dan. Ik heb al veel gewerkt met en aan mezelf, dat zal wel lukken…. En daar ging ik, paarden liegen niet, zijn niet te manipuleren – ook niet op subtiele wijze ;~) – en zijn een prachtige spiegel waar je veel uit kunt halen – als je wilt kijken. Carina begeleidt zuiver en zonder oordeel: binnen 10 minuten ging het over mijn essentie. Daar kom je voor, toch?! Ik kan het van harte aanbevelen. Mindfullness concentrée, met een levend wezen, wat wil je nog meer.

[sc name=”hrblue” ]
[sc:bold14]Carina has worked for Designbridge as a coach for several of our employees, with very satisfiying results[sc:end]. Not only resulting in better peformances within the company structure, but also in stimulating growth within personalities to a better understanding of their ambitions. We can highly recommend Carina, as she’s a intuitive, insightfull, confidant and inpirational coach, who is capable to work within company structures and advices the employee as well as the employer to a very high standard and understanding of the business in the greater sence

[sc name=”hrblue” ]
[sc:bold14]Enkele uitspraken zijn: confronterend, herkening, indrukwekkend, leerzaam, emotioneel..[sc:end]

[sc:zwart16 text=”klanten”]
images images-2 logo_houthoff_buruma images-3 maxeda-squarelogo-1426680655828 DEV-Blue_Sky_Group Sanofi.svg
[sc:hrblue]
[sc:zwart16 text=”In de media”]
[sc:grey12 text=”Telegraaf/Mijn Bedrijf – Winkelier als coach voor topprestaties”] “In de komende topdrukte bij winkeliers is het de kunst optimaal te presteren. Dat begint met het assortiment, maar minstens zo belangrijk is het verkoopteam op de vloer. Lange en intensieve dagen, tijdelijke medewerkers met nauwelijks routine en vaak ook aanzienlijk minder productkennis; hoe houd je als ondernemer je ploeg al die tijd scherp, fris, collegiaal, opgewekt én klantvriendelijk? Carina Braams van www.werksfeercoach.nl geeft enkele tips.”

Lees hier het hele artikel.[sc:grey12 text=”Jobnet.nl – Een goede werksfeer is meer dan gezelligheid”] “Als werksfeercoach weet Carina Braams hoe belangrijk een goede werksfeer is. Toch is wat we verstaan onder een goede werksfeer niet voor iedereen hetzelfde. “Het is heel persoonlijk, wat de een als een prettige werksfeer ervaart kan voor een ander helemaal niet werken.”

Lees hier het hele artikel.